3 Temmuz 2012

%99 Aziz Yıldırım



O kadar komik iddialar var ki artık okurken gülüyorum. Fenerbahçeliler diğer insanlar tarafından suçlanıyor. Şike’yi savunduğumuz düşünülüyor çoğu tarafından. Bizim daha neyi savunduğumuzu bile idrak edemeyecek kadar gözleri kör olmuş vaziyette.

Aklıselim, şerefli, onurlu hiçbir insan haksız kazancı savunamaz. Savunan varsa zaten insan değildir. Haysiyetsizin, şerefsizin önde gidenidir.

Aziz Yıldırım, son 3 yıldır kendi taraftarları tarafından sorgulanıyordu. Zico’dan sonra aldığı kararlar hep sorgulandı. Ne zaman bırakacağı konuşuluyordu ve bırakacağı tarihi dahi artık kendisi dile getiriyordu. Taraftar grupları ve kulüp içindeki muhalefet cephe almıştı. 

Medya ise artık son darbeleri vuruyordu Aziz Yıldırım’a. Aziz Yıldırım da bırakmayı kabullenmişti.

Peki, ne oldu da Aziz Yıldırım’a cephe alan bu grup 3 Temmuzdan beri neredeyse sırt sırta verip Aziz Yıldırım'a destek verdi?

Mahkeme belgeleri, kanıtları nasıl koydu da bu %99’luk grup Aziz Yıldırım’ı asmak yerine ölümüne destek verdi?

Bu belgelerin inandırıcılığının seviyesi maalesef budur. Tamamen komedidir. Tamamen skandaldır. Bugün çok savunulan Türk Adaleti olmayan belgelerle ve kanaate dayalı bir karar vermiştir. Bu hukuk adına bir skandaldır.

Nasıl belgelermiş ki bunlar Aziz Yıldırım düşmanı muhalefet, medya, taraftar Aziz Yıldırım dostu oldu?

Beşiktaş taraftarlarının yaptığı gibi sırtlarını dönselerdi Aziz Yıldırım’a şu an yaşadıklarının %10’unu bile yaşamamak varken neden dönmedi bu adamlar?

Çünkü ortada bir belge yok!

Belge olmadığı için de bu %99’luk kitle bile Aziz Yıldırım için ölüyor!

En basitinden örnek benim nişanlım futbolu hiç sevmezken neden bu süreç içinde Aziz Yıldırım sevdalısı olabiliyor? Belgeler neden ona bir şeyler gösteremiyor?

Çünkü ortada bir belge yok!

Mahkeme yalan mı söyleyecek yalanını bu %99’a yutturmaya kalkmayın çünkü artık yutmuyorlar. Bu ülke Atatürk öldüğünden beri adaleti unutmuştur. Bakın mahkemelerin aldıkları kararlara skandallarla doludur.

Bıraktım 1938’i, son 5 senedir Ergenekon, İnternet Andıcı, Balyoz, Deniz Feneri vb gibi ÖYM’lerce katledilen davaları gören her aklıselim vatandaşın bu skandallar karşısında biraz susup icazet alması gerekir.

Fenerbahçe taraftarı aptal değildir. Koyun da değildir. Salak hiç değildir. Vefasız da değildir. Bu ülkede kimin aptal, kimin koyun, kimin salak, kimin vefasız, olduğunu çok iyi görmektedir.

Sen şikeyi belgelerle ortaya koymadığın müddetçe de Aziz Yıldırım onlar için bir efsane olarak kalacaktır. Aziz Yıldırım için gözyaşı dökeceklerdir. Babası gibi sevecektir. Aziz Yıldırım’ı Fenerbahçe’den üstün gördüğü için sevmeyecektir. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin ta kendisi olduğu için sevecektir. Çünkü Fenerbahçe’nin tanımdır o. 

1 yorum:

Meriç dedi ki...

Ama belge bulunduğunu söyledikleri zaman da, o belgelerin doğruluğunu sorgulamak lazım. Öyle büyük davalarla ilgili öyle şeyler duyuyoruz ki, çok acı ama malesef artık ülkemizde bu gibi şeylere de güvenemez olduk...

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...