11 Haziran 2010

Aydın Örs, Neven Spehija Çekiç!


http://www.basketbolbilgi.com/wp-content/uploads/2009/12/aydinors.jpg
Fenerbahçe uzun yatırımlar sonucu, Ülker desteğiyle basketbol’da çok iyi atılımlar yaptı. Altyapısını kuvvetlendirdi, Yeni bir kapalı spor salonuna sahip oldu, Türkiye’de şampiyonluklara ambargolar koydu, genç yeteneklere NBA yolu açarak onların gelişimine yardımcı oldu. Ülker olmasaydı bunlar bu kadar hızlı yapılamazdı. Bu kadar hızlı sonuç alınamazdı.
Ancak aynı atılımı Avrupa’da gösteremedi. Aziz Yıldırım, Aydın Örs’e tek adamlık teklif etmişti bundan 2 sene önce. Ancak bu yalancı bir tek adamlıktı ve bunu Aydın Örs kabul etmedi. Mahmut Uslu’nun tek adam olarak şubeyi daha da ileriye götüremeyeceğini anladı ve Aydın Örs’ü tek adam yaptı. Acıbadem, bu konuda Aziz Yıldırım’ın ufkunu açtı diyebiliriz. Çünkü işin profesyonellere bırakılmasının ne derece büyük başarılara ulaştırabileceğini gözleriyle gördü geçen sene. Aydın Örs şubeyi hedeflerine çok çabuk ulaştıracak en iyi isimlerden birisidir.
Zaten gelir gelmez farkını göstermeye başladı.
Neven Spahija Fenerbahçe için biçilmiş kaftandır. Fenerbahçe’nin, en az Aydın Örs kadar, Aziz Yıldırım kadar, Ülker grubu kadar iştahlı birine ihtiyacı vardı. Bilgi bir şekilde ulaşılır, doğrular bir şekilde yerine getirilir. Bu yolda hatalar yapılabilir, önemli olan hatalardan dersler çıkartabilmektir. Neven Spahija bunu gerçekleştirecek bir ekibe sahiptir.
Fenerbahçe Ülker basketbol takımı, kademe atlamıştır. İlk kademeyi başarıyla geçmiştir. İkinci kademe Avrupa’da başarıdır. Kendi ekolünü yaratabilmektir.
Aydın Örs, Fenerbahçe’yi bu hedeflere ulaştıracaktır.
Abdullah Aksoğan

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...