2 Haziran 2010

Şampiyon Fenerbahçe Ülker


Beko Basketbol Ligi 2009-2010 sezonu şampiyonu Fenerbahçe Ülker / 6
Fenerbahçe, spor kulübü olduğunu bugün bir kez daha hatırlattı. Fenerbahçe Ülker, 4 senelik bir yapılanmanın meyvelerini yiyor. Altyapısıyla ve yatırımlarıyla önümüzde ki yıllara da damga vuracak gibi gözüküyor.
Şampiyon olursunuz veya olamazsınız, ancak planlamalar sizi efsane yapar. Planlamalar sizi şampiyon yapar. Planlamalar sizi coachsuz kaldığınız bir sezonda hedefe götürebilir. Aziz Yıldırım, Futbol dışında ki diğer branşlarda Fenerbahçe’yi, Türk sporunun lokomotifi haline getirdi.
Bu sene Avrupa’da büyük bir hayal kırıklığı yaşadıktan sonra, Tanjevic’in tartışılması, oyuncuların küskünlüğü derken spor dalları arasında en iddiasız branş olduğu düşünülüyordu Fenerbahçe Ülker’in ancak karakterlerini sahaya yansıtınca tartışmasız en iyisi olduklarını gösterdiler.
Fenerbahçe Ülker için mücadele devam ediyor. Şampiyonluk sadece bu takım için küçük bir ayrıntı olarak kalacak. Bu sene yapılan hatalardan dersler alarak, önümüzde ki yıllar için Avrupa’da başarılı olabilecek bir takım yaratılmalıdır.
Bu vizyon bu kulüpte mevcut.
Abdullah Aksoğan

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...