17 Ocak 2011

Islıklayanların RTE’den Farkı Yok

 Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışından muhteşem fotoğraflar

Bir ülkede adalet yoksa o ülkenin geleceğinin aydınlık olduğunu söyleyemeyiz.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena stadının açılışında bunu çok net bir biçimde gördük!
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı başta olmak üzere üst düzey bürokratlar yuhalandı stad içerisinde. Aynı zaman  da Galatasaray Spor Kulübü başkanı ve arkadaşları hatta ve hatta ailesi yuhalanmaktan maçı izleyemeyerek stattan çıktılar.

Protesto etmek her vatandaşın hakkıdır ancak ben o protesto edenlerin, protesto ettikleri kişilerden farkı olmadığını düşünüyorum. Bedavaya yapılan bir stadı kendilerine hak görüyorlarsa ve 11 sene önce kazanılan UEFA kupasını sebeplerden biri olarak gösterip kulüplerine çıkar doğrultusunda kullanıyorlarsa, Recep Tayyip Erdoğan’da bu stadın açılışını kendi partisi için bir propaganda olarak kullanabilir. Başbakan da çıkıp ben de bu ülke için şunları şunları yaptım diyerek olayı iyice çıkmaza götürürse kuru tartışmalar arasında yıllar heba olup gider.

Memleketi bu kadar seviyorlardı da neden daha muhtaç olan kulüpler ve şehirler varken stad yaptırmaya çalıştılar?

Paraları mı yoktu?

Daha çok ihtiyacı olan kulüpler dururken, devletin parasını bu şekilde harcatmalarından sonra onların zihniyetiyle bakarsak olaya, bizim de o stattakileri ıslıklamamız lazım!

Cebinden mi yaptırdı bu stadı da böbürleniyor diyenlere de Haldun Üstünel, Hakan Bilal Kutlualp ve niceleri cebinden mi para verip yaptı o transferleri de hala kral muamelesi görüyor diye sorarım!

Ülkenin bir spor politikası maalesef yok!

Sporun geliştirilmesi ve ilerlemesi için hiçbir çalışma yapılmıyor. Koskoca spor kulübü devletten medet umuyorsa vay diğerlerinin haline!

Galatasaray’a yakışan stadın maliyetini öğrenip, bir ödeme planı yaparak bu parayı devletin kasasına koymaktır.

Bunu yapmadıkları müddetçe kimse Recep Tayyip Erdoğan’ı ıslıklayamaz. Adamın tek derdi partisine çıkar sağlamak. Aynı Galatasaraylıların kendi kulüplerine sağlamak istediği çıkar gibi!

Aralarında hiçbir fark yok!

Abdullah Aksoğan

1 yorum:

barseven dedi ki...

toki başkanının açılış konuşmasını dinlememişsin sanırım ve üstelik galatasarayın bedelli arsa haklarından vazgeçmesini de bilmiyorsun. bu pembe gözlükler "bedava stat" safsatası falan yapay muhalefet argümanından başka bir şey değil, olan olaylar örgüsüne bakılırsa bu yazının gerçekçiliği ve inandırıcılığı hiç yok.

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...