18 Haziran 2011

Sezer Öztürk, Rotasyon’un Prensi



Fenerbahçe en sonunda Sezer Öztürk ile anlaştı. Aykut Kocaman önümüzdeki sene 3 kulvarda başarılı bir takım yaratabilmek adına hamlelerine devam ediyor ve yurtiçinden transfer hamlelerine devam ediyor. 
 
Aykut Kocaman, hızlı oyuncuları takıma alıyor. Sezer’in de en büyük özelliklerinden birisi hızlı ve teknik olması. Oynadığı mevkide rekabet edeceği çok iyi adamlar var ve Sezer’in normal şartlarda ilk onbirde yer bulması çok zor görünüyor, hele hele yabancı ön libero gelirse işi çok zor ancak bunu dert etmeyip Takımın ihtiyacını karşılayacak şekilde kendisini hazır tutarsa önemli bir transfer olduğunu söyleyebiliriz.

Karakterine gelirsek, bu sene çok acayip işler yaptı. Lugano ile olan kavgasına, Rakiplerinin sakatlık durumunda pozisyonları devam ettirip gol attırmasına diyecek çok laf var. İnşallah bunlardan bazı dersler almıştır ve bu kulüpte tekrarlamaz. Zira teknik bir oyuncu olmasından çok karakterli ve değerleri olan bir oyuncu olması her zaman ilk tercih edilen olmalıdır. Aykut Kocaman’ın bu seçimine güveniyoruz, inşallah o da hocasının yüzünü kara çıkartmaz.

Verilen para, gönderilen oyuncular hep yerinde. 

Şu an, Yerinde olmayan tek şey Resmi sitenin duyuru kısmı. İnşallah o da düzelirse taraftar olarak biraz daha rahatlayacağım!

Not: fotoğraf Milliyet'in internet sitesinden alınmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...