15 Temmuz 2011

Beşiktaş “Artiz Mektebi”


Beşiktaş’ın başına Yıldırım Demirören geldiğinden beri, kulüp anlamsız derecede şov amaçlı olaylara imza atmaya başladı. Farklı olduklarını gösterme sevdası sürekli bu camia taraftarlarını ve yönetimini hatalara sürükledi. Kimi zaman kendi ürettikleri safsatalar yetmedi, başkalarının ürettiklerinin çakmasını yaparak şovlarına devam ettiler.

Beşiktaş yönetimi Türkiye Kupasını aklanana kadar iade etme kararı aldı. Türk halkı her zamanki gibi “one minute” olayındaki gibi gazı aldı ve methiyelere başladı.

Beşiktaş’ın bu yaptığı iyi yönde hukuku delmektir. Bunun kötüsünü Mafya yapıyor. Ancak amaç ve sonuç aynı, hukuk deliniyor!

Daha iddianame hazır olmadan, Hâkim edasıyla kime ne cezası vermeye çalışıyorsun?

Madem bir jest yapmak istiyorsun ve gerçekten utandığın için kendine zarar vermek istiyorsun Türkiye Kupasını iade edersin, Avrupa Kupalarına katılmazsın ve aklanana kadar Bank Asyada devam edersin.

Beşiktaş’ın bu yaptığı Müslüm Gürses konserlerinde kendini jiletlemektir!

Ama daha onurlusu kendini jiletlemek değil, Japon bakan gibi hatasından sonra harakiri yapmaktır!

Beşiktaş’ın şu kararından sonra gözümde Müslüm Gürses konserinde kendini jiletleyenlerden hiçbir farkı kalmamıştır!

Türkiye Cumhuriyeti bir Hukuk Devletidir! 

Yasama, Yürütme ve Yargı’yı kişiler kendi kendine yapacaksa Hâkimler, Savcılar, Avukatlar neden var?

Bu ülkenin şova değil, adalete ihtiyacı var!

2 yorum:

mustafa halıcı dedi ki...

Kupayı iade etmek yetmez. Eğer gerçekten samimiysen bu kupa sayesinde şimdiye kadar federasyondan aldığın paraları, uefa kupasına katılma hakkını da iade edersin ben de o zaman seni alkışlarım. Bu haliyle kolpa. Şimdi içeride yatan 3 kişi için ''Biz suçsuz olduğunuza inanıyoruz aklanın gelin kapımız size açık'' diyorlar. Kardeşim suçsuz olduğuna inanıyorsan niye adamları yarı yolda bırakıyorsun niye onlarla birlikte mücadele vermiyorsun. Sen adamları en zor gününde yalnız bırak mücadelelerine destek olma sonra gel beraber yürüyelim de:)) Sizi ancak qtm alkışlar...

Unknown dedi ki...

Beşiktaş son yıllarda gerçekten rezalet yönetiliyor

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...