22 Ağustos 2011

Yeni sezon, yeni heyecan ve yeni şampiyonluklar


Geçtiğimiz sezonun Beko Basketbol Ligi Şampiyonu ve Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız 2011 - 2012 sezonunu bugün sabah saatlerinde yaptığı çalışma ile açtı. Bugün başlayan ilk etap hazırlık çalışmalarını, bizi bu sezonki hedeflerimize taşıyacak merdivenin ilk basamağı olarak düşünün. Her antrenman, her hazırlık maçı bizi hedeflerimiz doğrultusunda birer basamak yukarıya çıkartacak.

Yeni sezonda da hedeflerimiz belli; Ligde ve Türkiye Kupası'nda son şampiyon olarak başlayacağımız yeni sezonda da ilk hedefimiz bu ünvanlarımızı korumak. Geçtiğimiz sezon sadece 2 sayı farkla Efes Pilsen'e kaptırdığımız Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı bu sene ezeli rakibimiz karşısında kazanmak. Ayrıca geçen sene Turkish Airlines Euroleague'de harikalar yaratan fakat şanssız sakatlıklar, hastalıklar sonucu çok talihsiz bir şekilde elenmemizin ardından bu sene İstanbul'da düzenlenecek olan Final-Four'a adımızı yazdırmak.

Bu hedefler doğrultusunda; gerekli transferler yapıldı. Yeni sezon kadrosu hazırlandı. Hazırlık programı belirlendi. Yeni salon tamamlanıyor. Taraftar yavaştan yeni sezon için moda girmeye başladı. Ve bugünde antrenmanlara başlandı. Tüm bu çalışmalar tek bir hedef doğrultusunda yapılıyor: Mücadele edilen her kulvarda başarı ve Şampiyonluk!

2011 - 2012 sezonu, Fenerbahçe camiasına ve takımımıza nice başarı ve şampiyonluklarla dolu bir sezon olsun. Sakatlıklardan uzak bir sezon geçirmek dileğiyle...

Siz sahada, biz tribünde, Ölümüne Fenerbahçe!!

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...