1 Kasım 2011

Yıldırım Gibi Çaktı! – Fenerbahçe:1 Karabükspor: 0




Fenerbahçe tamamen temizlenmiş! bir ligde muhteşem bir şekilde savaşmaya devam ediyor. Bu maç hakkında fazla konuşulacak bir şey yok. Maçın hakemi Aytekin Durmaz, daha 5. Dakikada maçın bitiş düdüğünü çaldı. Bundan sonra 85 dakikalık uzatmalara geçti. 5. Dakikada 0-0 biten maçı Fenerbahçe uzatmalarda 1-0 alarak önemli bir engeli daha aştı.

Fenerbahçe o kadar doğru çalıştırılıyor ki 10 kişi kalmasına rağmen disiplinini hiç bozmadan oynadı. Haftada 3 maç yapmasına rağmen Karabükspor’u ilk yarı resmen hapsetti sahasına. Golü buldu, en az 3 gol daha bulabilirdi. Karabük’ün bu bölümde hiçbir pozisyonu dahi olmadı. Fenerbahçe sanki bir kişi eksik değil de bir kişi fazla oynadı. İkinci yarı ister istemez tempoyu düşürdüler ve oyun dengelendi. Fenerbahçe bu bölümde de pozisyonlar buldu. Karabük son çeyrekte baskın görünse de Fenerbahçe oyununu kabul ettirdiği için etkisiz bıraktı Karabük takımını.

Fenerbahçe’de kimseyi özel olarak övmeyeceğim. Herkes ufak tefek hatalar yapmış olmasına rağmen mükemmelin üstünde bir performans ortaya koydu. Aykut Kocaman saha içerisinde sakinliğini koruyarak ipleri elinde tuttu. Saha içinde futbolcular gerilimi çok iyi yönettiler. Kadronun iskeletini oluşturan oyuncular döndükçe daha diri bir takım olduğumuz ortada.

Fenerbahçe dün akşam tabiri caizse yıldırım gibi çaktı ve gereken mesajı sahada verdi. 

Aytekin Durmaz, gerçekten temizlenmiş bir ligin en iyi hakemlerinden birisi olduğunu gösterdi dün akşam Alex’e verdiği kırmızı karttan sonra. Temizlik gerçekten çok iyi yapılmış. Alex’in kırmızı kartı ise temizliğin tasdikli belgesi oldu. Ondan sonra yapılanlar hakkında yorum yapılıyor ancak o maç zaten Alex’in atılmasıyla dengelenmişti. O yüzden Emre’nin saha içinde yaptığı dengeli hareketler yüzünden Aytekin Durmaz’ın haksız olduğunu söyleyemeyiz. Zaten PFDK televizyon görüntülerine bakarak Alex’in dirsek atmadığını da görmeyerek bu dengeli oyunu sürdürecektir. Aynı zamanda kendisini şereflice yere atan Karabüklü oyuncuya da hiçbir ceza verilmeyerek dengeli oyun devam edecektir. 

Allah razı olsun çok güzel temizlik yapılmış. Bu temizlik olmasaydı halimiz nice olurdu!

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...