21 Eylül 2012

Korkaklar ve Sinsiler – Fenerbahçe:2 Marsilya:2



 

Bugün sahada iki ayrı grup vardı. Birinci grup sinsilerdi. Onlar saha içinde hiçbir şey yapmadılar. Ancak olmaları gereken yerde doğru zamanlama da bulundular. Rakip oyuncu yanından geçerken eli belinde izleyen bir mantalite isterse bir değil beş gol atsın işte sonu bu oluyor. Bir de korkak grup vardı. Onlarda düşük mantalitesi ve ne zaman ne yapacağını bilmeyen tavırlarıyla maçın içine ettiler. Sonuçta kaybeden Fenerbahçe oluyor. Taraftarlar da karışık duygular içinde kime destek vereceğimi şaşırıyor. 

Meireles geldiğinden beri birilerinin arkasını topluyor. Ön tarafta baskı görmeyen rakip rahat rahat gelirken kaleye cırmalayan adamların sayısı hiç değişmiyor. Defanstaki dörtlü kaliteli değil maalesef. Dört oyuncu da rezilleri oynuyor ve Allahtan Meireles alınmış. Bu dörtlü ne kadar rezil oynarsa oynasın Meireles açıklarını hep kapatıyor. Önden de hiçbir destek görmüyor. Sow iyi top sakladı ve mücadele etti ancak 2-3 futbolcu ile ilerde basmak yetmiyor. 2-0 aldatmasın kimseyi rakibi izliyor futbolcular ve gününde olan bir rakibe rast gelirlerse fena bir fark yiyecekleri ortada. Bunu birileri yapacak ve bu birçok kişinin gidiş bileti olacak. O talihsiz maçı bekliyorum artık.

Takım 90 dakikayı çıkartamıyor. Rezilleri oynuyorlar. Caner topa dokunacak hali kalmadı maçta. Alex, Cristian keza eli belinde maç oynuyor. 15 dakika kala oyuna giren Bienvenu rakibine fiziki üstünlük koyamıyor. Bekir dan dun topa vuruyor. Ben burada çıksam ne desem şimdi bilemiyorum ama takım çok kötü. Kafadan bitmişler. Bazı oyuncuların acilen gönderilmesi lazım. Takımda ağır bir hava var. Kimse birbiri için savaşmıyor.  İnşallah bu işin bir çözümü bulunur.

Demek bu camia geçen sene boşuna mücadele etmiş. Bu işlerin sonu buymuş. Gerçekten yazık. Şu saatten sonra takımı bu duruma düşüren kim varsa gitse iyi eder.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...