7 Şubat 2011

Sen Neymişsin Be Abi!

 

"Soyunma odasını en iyi biz basarız"

Demiş Serdar Adalı hazretleri!

Bu ülkede Adalet denilen olguyu iyice al aşağı etmeye başladılar. Aziz Yıldırım' a yanlış yapıyor, Serdar Adalı'nın medya önünde bunun gazını vermesi ise başlı başına yanlıştır. Ülkede kaos'u bu adamlar yaratıyorlar. Hak ve Adaleti uygulamaktan çekinen insanlara ayrıca verip veriştirmek gerekiyor. Saha içinde olsun, saha dışında olsun adalet'i hiçe sayan her kim olursa olsun bu ülkenin düşmanıdır.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol adına, Basketbol adına, takım oyunu adına devamlı yanlış şeyler yaptılar. Atatürk'ün söylediği Zeki, Çevik ve Ahlaklı sporcu ve spor yöneticisi modelini bir türlü yaratamadılar. Hala ve hala çıkıp konuşmaları enteresan.

En iyi Futbolcuları hep siz aldınız!

En iyi basketbolcuyu siz getirdiniz!

En iyi taraftar sizde!

En iyi stad sizde!

En büyük kulüp sizsiniz!

Kupa sayısı en fazla kulüp sizsiniz!

Sen neymişsin be Abi!

MFÖ'nün şarkısı geldi aklıma

2 yorum:

GÜRAY İŞDAŞ dedi ki...

Bu sözlerin onda birini,Aziz Yıldırım veya herhangi bir Fenerbahçe yöneticisi sözylese,ortalık yangın yerine dönerdi ve herkes bize yüklenirdi.Yok böyle söylenirmiymiş?Yok Centilmenlik diye herkes etik peşinde giderdi.Bakıyorum nerede ise Serdal Adalı haklı boyutunda veriyorlar haberi.40 yaşında bir Fenerbahçeliyim.Bazen çok kızıyoruz başkana ve yönetim tarzına ama buradaki blogcu kardeşlerimden fazla eleştiri yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.Çünkü medyadan ve diğer klüplerden o kadar büyük saldırılar ve sistemli yıpratmalar var ki,bir de biz vurmayalım...

Unknown dedi ki...

Aziz Yıldırım işlerini kapalı kapılar ardından halletmeyi bilseydi bu baskıı biraz olsun kırardı. Aziz Yıldırım'ın bence en büyük hatası budur. Bağlantıları olan birisi ve herkes ile dostluk kurabilecek imkanlara sahipken herkesle kavga etmesi yanlış değildir ama 2 şampiyonluk gitti işte.

Yoksa Aziz Yıldırım şu düzen içinde belki de en suçsuzudur. Ama hakem odasında hakem kalaylayan kim olursa olsun yanlış yapıyor demezsek adalet sağlayamayız :)

Saygılar

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...