7 Mayıs 2010

Fenerbahçe Acıbadem Namaglûp Şampiyon



Büyük bir başarıdır bu Türk sporu adına. Eczacıbaşı yıllardır bu bayrağı çok güzel götürdü. Fenerbahçe Eczacıbaşı’nın yaptıklarının daha ilerisine gitti 2 senede. Bu şampiyonluklar Türkiye için çok önemli şampiyonluklardır. Futbol ve Basketbol dışında Türkiye’de maalesef diğer spor dalları rağbet görmüyor. Fenerbahçe çok önemli bir misyonu üstlenmiştir bu şampiyonlukla. Eczacıbaşı’nın yıllardır yapamadığı reklamı Fenerbahçe tüm Avrupa’da yapmıştır. Türk Voleybolu’nu ve Türk bayanının gücünü kanıtlamak adına güzel bir iş yapmıştır.
Kolay değil, Avrupa 2. si Olmak, Türkiye kupasını kazanmak ve bu yoğun maç temposunun ardından “Namaglûp” olarak ligi şampiyon bitirmek. Gerçekten başarılması güç işleri başardılar. Oynadıkları 30 maçı da kazandılar. Seneye de bu devam edecek. Fenerbahçe bu başarıların ardına sığınmadan, işi profesyonellerine devrederek doğru bir planlama yaparak Türk Voleybolu’nun geleceğini yapılandırıyor.
Türkiye’ye de okula gidemeyen, genç yaşta evlendirilen, eğitimden mahrum bırakılan veya doğru eğitim verilmeyen kızlarımıza çabalarının sonucunun ne olacağını gösteriyorlar. Türkiye geleceği için çok önemli bir adımdır.
Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar, çok doğru hamleler ile çok güzel bir takım kurdu. Kolej havasını yerleştirdi ve Avrupa’yı ezip geçen bir takım oluşturdular. Seneye de doğru hamlelerle Avrupa şampiyonluğunu hedefliyorlar. Aziz Yıldırım, Tüm Türkiye’ye spor’un sadece Futbol’dan ibaret olmadığını, Bayan sporcuların ülkemizi gururlandırabileceğini ve Spor kulüplerinin sadece futbol ile değil adları gibi diğer spor branşlarıyla da anılması gerektiğini öğretti ve öğretiyor. Yapılan salonlar, tesisler karşılığını vermeye başladı.
Tebrikler Sarı Melekler.
Abdullah Aksoğan

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...