12 Mayıs 2010

Namaglûp Şampiyon Fenerbahçe


 

Fenerbahçe, Bayanlar Basketbol ligini namaglûp olarak şampiyon kapattı. Fenerbahçe anormal işler yapmaya devam ediyor. Oynadığı her branşta şampiyonluğa oynamak her kulübün yapabileceği bir şey değil. Özellikle Amatör Branşlarda sadece Türkiye’de değil, Ülke dışında da anormal işler yapıyorlar.
Bayan basketbolu çok anlamlı bir şampiyonluk aldı. Teknik ekipte çıkan sorunlara rağmen kaliteli oyuncuları ile şampiyonluğu söküp oldu. Galatasaray’ın hakkını da vermek gerekir. Amatör branşlarda son derece kötü olan Galatasaray spor kulübünün tek dirençli kadrosu oldular. Fenerbahçe’yi bu sene en çok zorlayan takımlardan birisi oldular. Tebrik ediyoruz Galatasaraylı bayanları. Maçları son dakikaya kadar bırakmadılar ve mücadelelerini sürdürdüler.
Aziz Yıldırım, sponsorlu veya sponsorsuz, her branşta her takımla büyük başarılar elde ediyor. İnşallah camia içinde bazıları bunu artık görür. Canını dişine takarak bu takımlar nasıl başarılı olur diye ekibiyle beraber elinden geleni yapıyor. Nasıl mağlup olduğunda tek suçlu o değilse, galip geldiğinde de tek aktör o değil. Fenerbahçe camiasını tek vücut yapmayı daha başaramadı Aziz Yıldırım. Bu başarıların birlikten doğan güçten geldiğini görürse “Aziz Yıldırım muhalefeti”, işte o zaman Fenerbahçe son yılların rüya spor kulübü olur Dünyada.
Bayan basketbol’unun idarecileri bu şampiyonluğa aldanmayıp önümüzdeki sezonun çalışmalarını çok iyi yapması gerek. İyi bir coach, yerinde transferler ile Avrupa’yı titretmenin vakti gelmiştir. Gereken tek şey destektir.
Abdullah Aksoğan

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...